Terrasse

Selvom det at få foretaget en fliserens måske ikke lyder som et af de mest spændende projekter, så er det en ydelse, som får din have til at skinne. En flot terrasse eller indkørsel er generelt mere indbydende, og giver et bedre førstehåndsindtryk, hvilket er med til at skabe en helhed i haven. Mange danske haver herunder terrasser og flisebelægninger i indkørslen har flisepest eller algebelægninger, hvilket ikke ser pænt ud, og er med til at ødelægge hele indtrykket. Nu er foråret igen ovre os, og det er snart tid til at hive havemøblerne frem – men inden du gør det, kan det være, at din have har brug for en fliserens. Føler du at tiden er presset, eller gider du ikke prioritere at rense fliserne selv, så er der ligeledes råd for dette. Hos Kragelund Tagrens får du nemlig fliserens til en god pris samt en hjælpende hånd til at få renset fliserne i haven eller indkørslen, så de igen fremstår flotte og rene. Til at rense fliserne benyttes en specialmaskine, som gør, at fliserne bliver 100% rene og fri for ukrudt. Herefter benyttes en algebehandling som fjerner alt snavs på fliserne, og der kommer sand i de rene fuger. Afslutningsvis bliver fliserne imprægneret, hvilket vil sige, at de bliver beskyttet og vandafvisende, og giver dem en væsentlig længere holdbarhed. Levetiden på dine fliser kan med en fliserens forøges med op til 15 år, og hvem ønsker ikke det? 

Hvornår er det optimale tidspunkt til en fliserens? 

Fliserens er mest optimalt at få foretaget, når det er klart vejr og uden regn og frost. Så snart solen skinner, så har vi danskere det med at fare ud i det gode vejr. Derfor er blandt andet terrasser et af de fortrukne mødesteder i sommerhalvåret. For at være klar til sommeren, kan du med fordel få foretaget en fliserens i foråret. Med en aftale hos Kragelund Tagrens behøver du ikke at være hjemme, når de ankommer. Derfor er det let og tilgængeligt for dig, der har en travl kalender. Du vil med garanti komme hjem til fliser, der igen stråler. Det anbefales at du får en fliserens og algebehandling hvert andet år, så fliserne holder sig pæne. Derfor kan du nemt lave en serviceaftale hos Kragelund Tagrens. 

Ser du frem til mange gode timer i haven til sommer, eller vil du give et godt førstehåndsindtryk i indkørslen, så få foretaget en fliserens i dag.