Kreatin er et stof, som vi alle producerer naturligt i vores celler. Kreatin findes i høj grad i vores muskler. Som det kan være tilfældet med mange andre stoffer i kroppen, kan der være behov for at tage kosttilskud for at supplere – det er også tilfældet med kreatin. Hvis du er sportsmand, der træner intensivt og effektivt tit, så vil din krop have brug for mere keratin end almindeligt for at kunne udholde og for at du kan opbygge mere muskelmasse. Kreatin produceres i et mindre omfang på omkring ét gram om dagen, og du får det gennem din kost, hvis du spiser kød og fisk. Men hvor meget keratin pulver skal der doseres, hvis du vil supplere med det? Der skal indtages kreatin i fem dage med to til fire serveringer om dagen af 10-20mg. Herefter skal du gå ned på to til tre gram om dagen.

Kreatin pulver er det mest populære kreatin produkt

Kreatin sælges oftest i pulverform og uden tilsatte smagsstoffer som ved f.eks. pre-workout. Du kan dog blande det op med vand, juice, saft eller andet, der behager dig, hvis du vil det. Du kan også blande det op med dit pre-workout som jo i forvejen har smag. Køb billig kreatin online.

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af kreatin?

Der er nogle ting at være opmærksom på ved køb af kreatin, f.eks. kreatin pulver. Sørg for at der er sikkerhed omkring renheden af det kreatin pulver, som du vælger at købe. I Danmark er det sikrest at gå efter Creapure, da det er den varemærke-beskyttede version her i Danmark. Creapure kan derudover også betragtes som den bedste kreatin her i landet, men det er også lidt dyrere end de ubeskyttede kilder. Du sikrer dog, ved køb af Creapure-produkter, at kvaliteten er i top og ikke skadelig for dig, råmaterialet er som det skal være, og generelt hele kvalitetsprocessen er noget, som du ikke skal bekymre dig om. Så hvis du er en seriøs sportsmand, så invester i noget kreatin pulver og få det maksimale ud af din træning!