Hvis det er begyndt at knibe med balancen for dig, så er der heldigvis hjælp at hente. Det behøver nemlig ikke at betyde, at du aldrig skal kunne bevæge dig frit igen – du har bare behov for lidt ekstra hjælp.

Rigtig mange begynder at bruge stok, hvis balancen begynder at drille. Det er smart, så du kan komme ud i verden stadig, selvom din balance driller dig lidt.

Men hvis du har behov for ekstra støtte, eller simpelthen ikke bryder dig om at bruge stok, så kan det være, at krykkestokke er det rigtige for dig.

Bedre støtte til din krop

I stedet for at bruge stok, hvor du skal holde balancen gennem hånden, kan du med krykkestokke i stedet bruge undersiden af armen, hvilket giver en større og bedre flade til at holde balancen med.


Det er mere skånsomt for din krop, og det er en fantastisk løsning for dig, der ikke bryder dig om at bruge en traditionel stok.

Krykker til skader

Krykker kan også være gode, hvis du har været ude for en skade. Har du slået hoften eller på anden måde fået en skade, så er krykker gode.

Krykker bruges traditionelt set meget til skader, og det er fordi det er en behagelig støtte, når en del af kroppen gør ondt, og du skal bevæge dig rundt alligevel. Med krykker bliver det meget nemmere, og du får din bevægelighed og frihed tilbage med det samme.

Blødt for armene at bruge krykkestokke

Det smarte ved at bruge krykkestokke er, at det er behageligt for dine arme og for hele kroppen. Vi har en masse gode krykkestokke, der er lavet med bløde håndtag, så det ikke slider på dine arme at bruge dem. Så hvis du har problemer med balancen, så kan vi kun anbefale dig at prøve vores udvalg af krykker af, så du kan begynde at bevæge dig uden hjælp igen. Det er vigtigt, at du føler dig sikker i din gang, før du kan gå frit rundt i din hverdag.