Kvinde står i sin garderobe

Vil du gerne have, at din bolig udstråler din personlighed? Elsker du innovative og unikke løsninger? Har du brug for mere plads i dit hjem? Hvis du kan genkende en eller flere af disse spørgsmål, har du måske behov for et indbygget skab. Et indbygget skab kan integreres mange steder i din bolig og skabe mere opbevaringsplads. Samtidig er det også en unik løsning, da skabet bliver produceret ud fra dine ønsker og din boligs behov.

Indbyggede klædeskabe og bogreoler

Indbyggede skabe kan findes i mange afskygninger hos Klassiq i Danmark. Du kan blandt andet udnytte dit hjems plads med:

  • Et indbygget klædeskab
  • En indbygget bogreol

Et indbygget klædeskab bliver fremstillet af en snedker og efter mål. Det betyder, at skabet kommer til at passe ind præcis, hvor du gerne vil have det. Samtidig bliver det lavet, så det kan indeholde din garderobe. Vil du derfor gerne have ekstra bøjleplads eller god plads til dine sko, bliver skabet designet derefter. Lige sådan bliver en indbygget bogreol også designet efter dine ønsker, og hvor i boligen den skal være. Det betyder også, at du i reolen kan få plads til for eksempel et TV eller bøger i specialmål. Det er med andre ord dine behov og ønsker, der bliver tilgodeset først og fremmest.

Gå efter kvalitet og design

Med et indbygget klædeskab og en indbygget bogreol fra Klassiq, er du sikker på at få:

  • God og holdbar kvalitet
  • Et smukt og unikt design

De bliver fremstillet af træ af høj kvalitet, hvorefter de bliver håndmalet. På den måde får interiøret det helt rigtige udtryk, der passer til din stil, og fine, unikke detaljer. De indbyggede skabe monteres i din bolig, så de passer smukt ind sammen med resten af dit hjem. Det giver dig en innovativ løsning på dit pladsproblem, du kan nyde i mange år fremover. Det, at skabet eller reolen bliver fremstillet i kvalitetstræ, betyder også, at de nemt kan repareres. Hvis uheldet skulle være ude, kan skabet eller reolen nemlig håndmales i igen eller slibes lidt ned.