X
    Categories: Blog

Ny favorit bland designer vægure

Når det kommer til boligindretning, er det detaljerne, der virkelig tæller. Naturligvis er de store møbler også spændende, men når først du har valgt en god base af store møbler til din boligindretning, så er det de små detaljer, der bringer rummene og hele dit hjem sammen. 

Det kan gøre en kæmpe forskel, når du virkelig formår at købe flotte indretningsgenstande, der spiller godt sammen og gør dine rum smukke.

Et vægur er en rigtig god genstand til alle dine rum i hjemmet, og selvom du måske ikke har behov for det til at tjekke klokken med, så kan et vægur være den flotteste genstand, du kan putte på dine vægge. 

Et af de smukkeste vægure, du kan vælge, er et Arne Jacobsen vægur. Arne Jacobsen er nok en af vores allervigtigste designere og arkitekter, og han har lavet nogle af de mest ikoniske møbler og indretningsgenstande, som man kan forestille sig.

Og så har han lavet smukt og tidsløst vægur, der passer perfekt ind i det skandinaviske hjem, og som fås i flere forskellige størrelser og farver i urskiven.

Typisk skandinavisk, tidsløst design 

Du går aldrig galt i byen med et Arne Jacobsen vægur. Det fås i forskellige modeller, så der er noget til enhver smag. Fælles for dem alle er, at de er minimalistiske og i tidsløst design, der passer perfekt ind i skandinaviske hjem.

Du kan også få et Arne Jacobsen vægur i forskellige størrelser, så du kan vælge mellem et lille vægur eller et større, der fylder mere på væggen. 

Sådan indretter du med et vægur

Som sagt er det de færreste, der har brug for et vægur til at holde øje med klokken i dag – der bruger de fleste deres mobiltelefon eller en anden form for automatisk ur, som er alle vegne. 

I stedet kan du bruge et Arne Jacobsen vægur som en væggenstand, der er smuk og giver et unikt udtryk i din bolig. Fælles for alle Arne Jacobsen vægure er, at de passer perfekt ind i det moderne hjem, selvom de var designet for mange år siden.  

admin:
Related Post