X
    Categories: Blog

iPhone 7 reparation i Helsingør og Valby

Har du været så uheldig, at du har tabt din iPhone 7 og et evt. brud på skærmen er sket. Men du skal ikke være nervøs, for den kan sagtens ordnes igen, så du igen kan bruge din telefon. iRepair Helsingør og Valby kommer dig nemlig til undsætning. Hos iRepair kan de nemlig reparere din iPhone 7 så den igen fungere optimalt. Reparation af iPhone 7 skærm kan ret hurtigt fixes, da det er meget simpel reparation og prisen på iPhone 7 skærm reparation er heller ikke noget som skal skramme dig væk. Hvis du ønsker de bedste reservedele til din iPhone 7 glas reparation er det vigtigt at du vælger en reparatør som har sine ting i orden, da mange bruger uoriginale reservedele, men sælger det som originale. Hvis du er i tvivl om din reparatør bruger forkerte reservedele, så vælg en anden reparatør, vi kan fx anbefalde iRepair.

Hvordan fungere en reparation af iPhone 7 skærm

Det er faktisk en meget simpel reparation. Først tages det gamle knuste glas af din iPhone og derefter kobler de alle ledninger fra så skærmen kan tages af. Derefter laves der ofte en rens af telefonen indvendigt, og fjerner alt gammel skærm lim. Når din mobiltelefon er renset og klar til at få ny skærm på, tilkobles den nye skærm, men inden at den sættes fast, bliver den nye iPhone 7 skærm testet for fejl, for din sikkerhed. Når den er gennemgået for fejl, kan den nye tape sættes på og din telefon samles og pudses inden den bliver leveret tilbage til dig.

Hvad skal du være opmærksom på når du får ny skærm på din iPhone 7

Der er flere ting du skal være opmærksom på, når du får ny skærm iPhone 7 der kan nemlig være mange komplikationer ved sådan et udskift også selvom, det egentlig er en forholdsvis nem reparation. Det første som man skal tjekke for er de såkaldte deadspots, det vil sige steder på skærmen, hvor din smartphone ikke reagere ved berøring, som ellers er meningen. En anden ting er striber og streger, som forstyrre skærmen, det er en fejl på skærmen og du skal have den skiftet med det samme. Du skal også holde øje med gulestreger, som også er tegn på en dårlig skærm.

iPhone 7 generelt

iPhone 7 er en meget populær smartphone, som bruges af rigtig mange mennesker verden over. Men desværre sker det at den går i stykker og skal repareres, mange reparatører kan fixe mange former for reparationer af iPhone 7, blandt de mest populære er skærmskift, højttaler, antenne og mikrofon udskift.

 

 

admin:
Related Post