X
    Categories: Blog

HAY møbler til både hus og have

Det moderne møbeldesign firma HAY er et forholdsvist ungt designfirma, der slog rødder i 2002. Siden er det gået stærkt og i dag er HAY design næsten et “must” til en moderne livsstil. 

Siden begyndelsen har HAY bestræbt sig på at gøre design tilgængeligt for så mange som muligt. Det lykkedes de godt med. I dag kan HAY møbler og boliginteriør købes både online og i butikker – køb dine Hay møbler her! HAY har et bredt sortiment med smuk hverdagsdesign til både hus og have. 

HAY møbler til haven

Dagene bliver længere og de første forårsblomster begynder at vise sig. Denne tid er perfekt til The HAY outdoor collection, HAYs nye kollektion til haven. I kollektionen finder du alt det, som du behøver for at skabe moderne hygge i haven, på altanen eller terrassen. Du kan bl.a. købe moderne havemøbelsæt, der er designet til at gå ud i et med haven. Derudover kan du skabe stemning med den fine PC portable lampe, der er vandtæt.

Giv et friskt pust til kontoret med HAY design

Uanset om det er arbejds- eller hjemmekontoret, der trænger til et friskt pust, så kan HAY design give kontoret det moderne look, som du søger. HAYs kollektion til kontoret har alt det praktiske, som skrivebord, opbevaring og andre møbler samt de mere hyggelige ting, som kaffekoppen. 

HAY inspireret soveværelse

Med HAY møbler kan du også indrette dit soveværelse, så det fremstår moderne og ungt. Skab et fredfyldt soveværelse med HAY tæpper eller det tidsløse HAY tøjstativ. HAY har tilmed en fin samling af vaser, som vil pynte i ethvert soveværelse. Derudover har HAY også flere forskellige lamper, så du kan finde den der passer perfekt til dit soveværelse.  

HAY sofa kollektionen

Mange af os har efterhånden hørt om HAY MAGS, den berømte og moderne HAY sofa kollektion. HAY Mags er en Hay klassiker. Sofa kollektionen består af smukke sofaer, der både er simple og komfortable. Du kan endda få en customized sofa ved at tilføje forskellige dele til din sofa, så den passer perfekt til din stue. 

admin:
Related Post